Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Euro-Line
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line alap gél
Részletek
+
Az euro-line ragasztóanyag Megkocsonyásodik egy kifejezetten a köröm kozmetika, hogy rendkívül követően javítja a tapadás a természetes köröm és a zselé és színes zselé használata UV gél. További szerszámok, mint ilyen, a kötőanyag és a Primer nem szükségesek feltétlenül mégis meggyőző eredményeket. Különösen a nők, akik gyakran kell küzdeniük a modellezés anyagok, Euro-line, felújított termék egy igazi áldás. Felügyeleti problémák, így egyszerűen csökkentett és mégis hatékony. Tudod viselni, hogy a frissen alkalmazott köröm tippek is. Azt lehet mondani, még egy további pozitív funkció: a minőségi alapozó gél alkalmas az allergiában szenvedőknek. Ez különösen fontos ha 100 százalékos szeretné biztosítani, hogy a kötés-gél feldolgozása az érzékeny emberek hagy nem kérdés. Minden Műköröm típusok a szakmai gél vékony viszkozitás lehet szerkeszteni. Az alkalmazás működik a legjobban, ha itt gyors és gazdaságos. Győződjön meg róla, hogy jön túl közel az áztatott ecset a széle a köröm. A felület kiterjeszti automatikusan sima (méz hatás), minimalizálja a joga a kezdetektől, hogy elkészült későbbi bejelentés munka. Kap legmagasabb minőségi közvetlen a gyártótól, mint rendesen. Professzionális termékeink te jól felszerelt, hogy éljük meg a kreatív álmok. Ne habozzon, és pontszámot a márkás termékek online boltunkban.
Méretek
+
0.062 Méter (m)
0.061 Méter (m)
0.042 Méter (m)
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.4286
Áttekintés
5
5
4
0
3
2
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi