Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Euro-Line
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line  2 fázis gél
Részletek
+
A gél, modellezés különböző UV és színes zselék használják. A EUR-line zselék a különösen könnyen kezelhető, és nagy az allergiában szenvedőknek. Ön jellemző a méz hatásuk, amelyen keresztül ők maguk sima húzza. Munka unalmas bejelentés a minimumra csökken. Az euro-line 2 fázis-Builder gél tökéletesen alkalmas a tervezési réteg a mérete 15 ml. A Speciális gél gyorsan és egyszerűen nagyobb dudorok rendezi, és az ő vastag viszkózus következetesség is könnyen kezelhető, ha valaki még nem van tehát sok gyakorlás. Köröm ragasztó erősítő intarziás design felelős a gél tökéletesen a Brad pedig sárga. Ez Műköröm Színes pigmentek és Glitterstäuben keverni, különösen a a a nagy előnye a creative nail art. Használat előtt meg kell keverni lehet. Ahhoz, hogy egy szép fényt a célba, a gél is Tömítés gél vagy világos kabátot tartoznak. Nálunk nem csak a legmagasabb minőségű mi Termékek, hanem gyártói tapasztalat. Ezenkívül még Nekünk a tökéletes szolgáltatás, akkor olyan gyorsan nem talál máshol vannak. Tudod meggyőzni magát közülünk és Termékeink, lesz meggyőződve. Nem fog hiányozni a 2 fázis-építő zselé akarni.
Méretek
+
0.063 Méter (m)
0.062 Méter (m)
0.042 Méter (m)
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.5
Áttekintés
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi