A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Euro-Line
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Euro-Line

Az Euro-Line UV zseléi egy egészen különleges tulajdonsággal tűnnek ki: a legtöbb UV zselével ellentétben maguktól elterülnek a körmön. Nem keletkeznek kellemetlen barázdák, ráncocskák a részben megszilárdult felületeken, melyek a felszín alatt még lágyak, nincsenek mélyedések vagy más egyenetlenségek. Így nem csak tökéletesen simának hat a köröm, hanem rendelkezik a professzionálisan elkészített körmök jellegzetes csillogásával is. A természetes körmök sosem ilyen csillogóak és simák, mert azok mindig valamelyest szabálytalanul növekednek, ami bár érdekessé teszik őket, de nem biztosítja számukra az egyenletes csillogást.

Az Euro-Line zselék olyanok, mint a méz: automatikusan elterülnek a körmön. Ez pedig – elsősorban otthoni használat esetén, távol a körömszalonoktól és profiktól – praktikus dolog. Normális esetben ugyanis sok ügyességet igényel, hogy az UV zselét a körmön tökéletesen elsimítsuk.

Termékeink minden előnyös tulajdonságuk ellenére megfelelnek az európai szabványoknak. A zseléket tudományosan vizsgálták, valamint tesztelték, hogy milyen hatása van a szervezetre, és a második különlegessége az Euro-Linenak: valamennyi zselé allergiások számára is alkalmas. Mert az alapjául szolgáló polimereket gondosan választották meg, így semmiféle bőrreakciótól vagy irritációtól nem kell tartani. Ennek ellenére az Euro-Line zseléivel minden lehetséges, amit az American-Line körmök is tudnak. A színes kialakítás, a csillámló hatás, a különleges csillogás, a fémes kinézet éppúgy nincs kizárva, mint az egyszerű pasztell árnyalatok és a francia manikűr elegáns megjelenése. 


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi