Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Áztassa be Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
A soak-off záró zselé egy minőségi kivitelben, a
Részletek
+
Sok a soak-off zselék még mindig ismeretlen Termék, míg az Egyesült Államokban és más országokban, a soak-off zselék már óta hosszú ideig használják. Összehasonlítva a hagyományos UV gél & Színes zselé is soak-off zselék, az aceton-tartalmú Materiallöser bejelentés újra le a köröm. Soak-off eszköz fordítása ugyanúgy, mint "újra kell váltani". Kap a fókavadász NDED soak-off zselé 5 ml Ön egy nagyon jó minőségű termék, amely a körmök, a köröm modellezés adja meg a tökéletesen fényes felület. Köszönjük, hogy a használt A megfelelő soak-off zselé Hozzávalók egy bejelentés, lefelé nem több szükséges, és ha az ügyfelek kellene úgy dönt egyszer a Már nem töltse ki a körmök, hogy a körmök, könnyedén a könnyen eltávolít rétegre aceton-tartalmú Materiallöser. Ez több Nagelschonender, nem annyira, és szinte egyik sem Anyag-a saját természetes köröm benyújtott, és a távoli. Ha Ön Soak-off használt termékek, az ügyfelek, például a ajánlat a Materiallöser otthoni használatra vásárolni, ha megrendeli menteni új tanfolyam neked. Ez természetesen lenne pénz veszteség vezet, hanem további Materiallösers eladása révén is Ez sejtfunkciók. Meggyőzni magad stúdió minőségi Termékek és keres alternatív és kiegészítő termékek üzletünkben. Ez erősíti a 120 másodperc, normál UV fény berendezés és 30-60 másodperc alatt a LED fény egységet gyógyítására.  
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.2174
Áttekintés
5
12
4
6
3
3
2
2
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi