Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Áztassa be Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Soak-off smink elfedi a csúnya foltok a körmök gél
Részletek
+
NDED soak-off zselé smink ez egy csodaszer, enyhe elszíneződés a körömlemez. Csodálatosan rejthető el egy vagy két alkalmazása a gél. Vele a köröm néz ki, szép egyenletesen által a színezés. A különbség ezek között, és a klasszikus UV zselé és színes zselék a soak-off zselé a soak-off solvers eltávolításra kerül. Ezért, benyújtása nem befolyásolja a természetes körömre. Sok előnye van: használhatja a természet köröm megerősítése vagy anélkül francia megjelenés, természetesen, a lábaknak vagy optikai a körömágy. Az oldható smink gél rugalmas és jól tapad. Kissé durva, a körmök és a degrease, hogy megfelelően. Vigyen fel egy réteg alapozó soak-off zselé, ez Harden két percig, majd alkalmazni egy vagy két réteg a smink közvetlenül gél-sorozat. Kérjük is a két perc alatt megkeményedik ezeket a rétegeket. Francia külsőt szeretne, akkor iratkozzon fel most a mosoly soak-off francia fehér vonal, és megkeményedik a szokásos módon. Végül is a soak-off tömítőanyag gél alkalmazása és is gyógyítható. A trendi "meztelen" megjelenés alkalmazni anélkül, hogy a francia pecsét. Válassza ki a mennyiséget. Kiváló minőségű, elérhető áron. Ez erősíti a 120 másodperc, normál UV fény berendezés és 30-60 másodperc alatt a LED fény egységet gyógyítására.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.125
Áttekintés
5
14
4
10
3
6
2
2
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi