A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Áztassa be Zselé
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Áztassa be Zselé

NAIL-EON UV körömlakk selyem Áztassa be Zselé NAIL-EON UV körömlakk selyem
küldő 2,02 € *
NDED Soak-Off alap gél Áztassa be Zselé NDED Soak-Off alap gél
küldő 2,21 € *
NAIL-EON Remove Wraps Áztassa be Zselé NAIL-EON Remove Wraps
küldő 1,89 € *
NDED Soak-Off építő zselé Áztassa be Zselé NDED Soak-Off építő zselé
küldő 4,78 € *
NDED Soak-Off Francia zselé Áztassa be Zselé NDED Soak-Off Francia zselé
küldő 1,90 € *
NAIL-EON Soak Off Gél Lakk Metál Áztassa be Zselé NAIL-EON Soak Off Gél Lakk Metál
küldő 2,82 € *
NAIL-EON UV körömlakk neon Áztassa be Zselé NAIL-EON UV körömlakk neon
küldő 3,38 € *
NAIL-EON UV csillámos körömlakk Áztassa be Zselé NAIL-EON UV csillámos körömlakk
küldő 2,39 € *

A köröm növekszik, kopik, kis repedések és karcolások alakulnak ki rajta. Ez szélsőséges esetben csúnyán néz ki, de már akkor bosszantó, mielőtt még valóban szembeötlő lenne. Mert a köröm legkisebb egyenetlenségei berepedéshez vezethetnek, letörhetnek a sarkok, és elvész a csillogás. Ez nem csak a természetes köröm problémája, hanem a műkörmöt is érinti.

A Soak-off zselé lesimítja a köröm felületét anélkül, hogy mechanikai hatást fejtenénk ki rá. A zselét csak egyszerűen fel kell vinni, ami minimalizálja a reszelés szükségességét és automatikusan elsimítja a körmöt. A zselés körmöknél úgy hat, hogy enyhén feloldja a zselét és belehatol, ami által az önkisimító hatás újra aktivizálódik.

De a Soak-Off-Systems zselék még ennél is többet tudnak. A színes zseléként is lehet őket alkalmazni a természetes körmön, ami leegyszerűsíti a műkörömépítést, fényes hatást biztosít a természetes körmön, és magától értetődően újra fel lehet őket oldani. A Soak-Off-zselék fényre kötnek, a természetes fény hatására tehát gyorsan megszilárdulnak, még csak UV lámpa alá se kell tenni őket, hosszú várakozási idő nélkül, és speciális eszköz sem szükségeltetik hozzá. Ezek a zselék forradalmian újak! És hihetetlenül könnyű őket használni.

Színes zselék mellett katalógusunkban záró zseléket, köröm lemosókat és minden mást is talál, amire még szüksége lehet. Különböző kiszerelések léteznek – a kedvező árú nagycsomagolást ajánljuk professzionális műkörmösök számára, a kis kiszerelést pedig privát használatra. 


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi