A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / American-Line

American-Line

American-Line uv gel nails , a körömdíszítés csodaszép lehetőségei, melyek nem hagynak kívánnivalót maguk után. Színes, trendi, tarka, csillogó, metálos vagy neonszínű, minden lehetséges. A zselék, melyekből az American-Line készítik, erősek és az UV fény hatására történő szilárdulásuk után meglehetősen tartósak. És minden olyan egyszerű ezekkel a körmökkel, ellenállóak minden terheléssel szemben.

Nem kell mindig rikító kéknek és feltűnőnek lennie - American-Line uv gel nails lehetővé teszi a visszafogott stílust is. Ha Ön inkább pasztellszínekre, szolid eleganciára vagy a francia manikűr letisztult stílusára vágyik, nos, akkor ez éppen olyan. Ezeket a kívánságokat is könnyedén valóra váltja az American-Line. Nézzen kicsit körül katalógusunkban. Meg fog lepődni, milyen sokrétű az American-Nails-Line színválasztéka. Minden színes zselé UV zselé, melyek teljesen meg tud szilárdulni. És természetesen mindezek a termékek egymással kompatibilisek. Mert az American-Line egyes zseléi össze vannak hangolva, így mindent, ami egy gyártótól származik, könnyen együtt használhat.

Ha még esetleg nem tudta volna: Az American-Line által használt zselék a polimer-kutatásból származnak. Ez a tudomány rendszerint nem szépségápolási termékekkel foglalkozik, hanem polimerek kutatásával, tehát műanyaggal, melyet kedvező tulajdonságainak köszönhetően használhatunk a technikában és a hétköznapokban. Gondolta volna, hogy az American-Line UV zseléi adott esetben ugyanabból a kutatólaborból származik, mint ahonnan a számítógépe burkolata?


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi