A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zubehör / Schablonen
Francia manikűr modell sablon tökéletes körmök
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Kérdéseket, önmagában a megfelelő mosoly vonal rajzolásához a körmei? Csak mikor kell dolgoznunk a bal kezed? Egy omlós torta nyújtunk a francia manikűr rajzsablon, amikor a fehér Köröm tippek tökéletesen, és gyorsan be a modell. Mindenek előtt tartsa kövér-szabad és száraz körmök. Majd húzza az egyik az öntapadó francia Rajzsablonok az orr le, és tartsa őket a kívánt szélességet a A köröm. Nyomja meg a hüvelykujjával még ideje. Az öntapadós Sablon, nagyon erős, a felelősséget, így feldolgozás semmi között Sablon széle futtatható. A következő lépés, vagy viselni a Körömlakk vagy az UV zselé a köröm fején. Húzza a rajzsablonba Után kalibrálás alkalmazása, és lehetővé teszi a festék vagy a köröm zselés teljesen gyógyítani. Aztán tudod, az egyik a körmök még tovább a divatos nail art díszíteni, vagy zárjuk le őket, de a felső réteg vagy tömítő zselé. Nail art tartozék a nem hiányzik kell, ha jön egy tiszta és pontos munkát a A körmök. Van három különböző formái közötti választás egy zsák tartalmának 20 darab minden. Húzza a köröm tippek, egyénileg Szerint-a íz a kedvenc alak és a szín a mi francia Manikűr sablonok, professzionális minőségű. Ma dönt.

Méretek
+
0.08 Méter (m)
0.058 Méter (m)
0.004 Méter (m)
utasítás
+

1. lépés: A körmök előkészítése (a körömbőr feltolása, a körömlemez rövidítése, a körömlemez felbolyhozása egy reszelő /buffer/ segítségével)

2. lépés: A sablont ragassza fel a természetes körömre, a kívánt pozícióba. A tökéletes mosolyvonal érdekében ügyeljen arra, hogy a sablon megfelelően illeszkedjen, és így a zselé elfolyása kizárható legyen.

3. lépés: A kiválasztott zselét hordja fel a körömre.      

4. lépés: A sablont a megkeményedés előtt távolítsa el a körömről.

5. lépés: A körmöt az UV-lámpa segítségével szárítsa meg.
Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.5
Áttekintés
5
3
4
4
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi