A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zubehör / Schablonen
Újrahasználható sablonok vásárolni hajformázó műanyag
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Sokan álmodnak szép és ápolt kezek szép körmök. Gyönyörű körmök kell nem marad egy álom. A körmök ki vannak téve a sok betölti a mindennapi életben mi gyakran törik vagy szakadás lehet. Is lehet splinter. Ez nem csak nem szép, úgy néz ki, úgy is tud sebezni néhány igazán mélyen a körmök. De az is, hogy a leadott. Keresztül a köröm modellezés, kap a körmök nagyobb stabilitást, és úgy néz ki, szép és takaros. A modellezés magában foglalja a sok üzleti berendezések, tartozékok és különböző sablonok, attól függően, hogy mi egy akar-hoz dolgozik minta helyét, vagy amelyek köröm design. Nail tippek, hogy a körmök, hogy egy bizonyos ideig használható. Sokan akarnak használni, de nem mesterséges körmök. Mi NDED modellezés újrahasználható rajzsablonok műanyagból a tökéletes alternatíva. Ezekkel a sablonokkal bővítheti ujj köröm tippek tippek ragasztó nélkül. A sablonok újra felhasználható, és akril és UV gélt rendszerek alkalmasak. Kapsz öt sablonok a csomagolási egységben. Támaszkodnak a tapasztalat gyártó, amelyen keresztül tudunk ajánlani termékeink magas minőségét. Akkor lesz nyűgözve a sok a sablonok a köröm kiterjesztés, különösen, ha azt szeretné, hosszú köröm.

Méretek
+
0.035 Méter (m)
0.009 Méter (m)
0.012 Méter (m)
utasítás
+

1. lépés: Készítse elő a körmöt (a körömbőr feltolása, a körömlemez rövidítése, a körömlemez felbolyhozása egy reszelő /buffer/ segítségével)

2. lépés: A sablont helyezze el közvetlenül a természetes köröm alá. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a sablon megfelelően illeszkedjen.


Most a megszokott módon megkezdheti a modellezést.


Visszajelzés
+
Összes értékelés
3.7
Áttekintés
5
4
4
0
3
1
2
1
1
1

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi