A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Tartozékok
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art pop bemutató vagy gyakorlat a köröm design
Részletek
+

Ezek nail art Durran a chopstick csatolt jobb kezelésének, áll vmiből-ból egy tipp, hogy a. Ezek bukkan is módon különböző köröm minták és egy egyszerű módja annak létrehozása és ad szabad kezet a kreativitás. A gyakorlat és a sok kreativitás kap a legjobb tervek, de a gyakorlatban nem mindig azt, hogy a saját köröm. Modellek nem mindig található. Ennek megfelelően Durran a legegyszerűbb módja a modellezési technikák és a rutin, hogy Ön a köröm design kell megtanulni.

Az ügyfelek mert a lehet bukkan is nagyon praktikus. Többségük vásárlók akar igazi fogalmam sincs, mit szeret-hoz ezúttal for nail art. A Pop-ok, akkor egyszerűen pont az ügyfelek, mert a Nail art. Ez megkönnyíti a köröm minták határozata és az ügyfél kap csak mutat betekintést a sokszínűség az ajánlatát.

Különböző színek is képviselteti magát, még jobb. A megfelelő szín esetén általában csak nagyon látható a gél vagy a megfelelő gél lakk és akril festékek alkalmaztak volna egy tipp.


viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi