A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Tartozékok / Mobil köröm Stúdió (Poggyászmegőrzés, trolibusz)
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Mobil köröm Stúdió (Poggyászmegőrzés, trolibusz)

Szeretné bővíteni a tevékenységi körét és mobil szolgáltatást nyújtani, hogy azokat a vendégeket is elérje, akik közelében nincs körömszalon, vidéken illetve a város szélén élnek vagy nincs idejük arra, hogy még külön körömstúdióba elmenjenek? Esetleg tervezi hogy helytől független legyen és egy mobil körömszalonon gondolkozik, amivel a vendégeit kizárólag otthonukban látogatná meg?

Bármelyik irányba is haladjon, minden esetben szüksége van professzionális felszerelésre, melyet a mindennapi munka során magával vihet, mint például egy elnyűhetetlen multifunkcionális koffer, ami optikailag egy aktatáskára hasonlít, amibe számos zselétermék és Nailart termék beleillik, melyeket biztonságban szállíthat. A minőségi alumíniumból készült kozmetikumkoffer igazán meggyőző praktikus méretének és nagyvonalú kialakításának köszönhetően. Középpontjában a kivehető kosárrendszer öt rekesszel, melyben az Ön körömdizájn kiegészítői szépen szortírozva érkezhetnek meg a vendégéhez. Még UV lámpa számára is van elegendő hely. Akinek nagyobb van, és elegendő helyre van szüksége, vegye közelebbről szemügyre az alumínium kézikocsit. Ez az új üzleti ötletének tökéletes kísérője. A belső tere egyénre szabottan osztható és a stabil kerekek valamint az állítható fogó gondoskodnak a gondtalan, nyugodt szállításról.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi