A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zubehör / Mobiles Nagelstudio (Koffer, Trolleys)

Mobiles Nagelstudio (Koffer, Trolleys)

Köröm szalon kocsi Mobiles Nagelstudio (Koffer, Trolleys) Köröm szalon kocsi
küldő 89,95 € *
Köröm Szalon Kozmetikai táska Mobiles Nagelstudio (Koffer, Trolleys) Köröm Szalon Kozmetikai táska
küldő 42,45 € *
13,39 € / 1000 g
Többfunkciós ügyek Mobiles Nagelstudio (Koffer, Trolleys) Többfunkciós ügyek
küldő 19,95 € *
9,45 € / 1000 g
Műköröm Kézipoggyász Mobiles Nagelstudio (Koffer, Trolleys) Műköröm Kézipoggyász
39,95 € *
18,24 € / 1000 g
Kígyó nézd piperetáska Mobiles Nagelstudio (Koffer, Trolleys) Kígyó nézd piperetáska
39,45 € *
16,93 € / 1000 g

Szeretné bővíteni a tevékenységi körét és mobil szolgáltatást nyújtani, hogy azokat a vendégeket is elérje, akik közelében nincs körömszalon, vidéken illetve a város szélén élnek vagy nincs idejük arra, hogy még külön körömstúdióba elmenjenek? Esetleg tervezi hogy helytől független legyen és egy mobil körömszalonon gondolkozik, amivel a vendégeit kizárólag otthonukban látogatná meg?

Bármelyik irányba is haladjon, minden esetben szüksége van professzionális felszerelésre, melyet a mindennapi munka során magával vihet, mint például egy elnyűhetetlen multifunkcionális koffer, ami optikailag egy aktatáskára hasonlít, amibe számos zselétermék és Nailart termék beleillik, melyeket biztonságban szállíthat. A minőségi alumíniumból készült kozmetikumkoffer igazán meggyőző praktikus méretének és nagyvonalú kialakításának köszönhetően. Középpontjában a kivehető kosárrendszer öt rekesszel, melyben az Ön körömdizájn kiegészítői szépen szortírozva érkezhetnek meg a vendégéhez. Még UV lámpa számára is van elegendő hely. Akinek nagyobb van, és elegendő helyre van szüksége, vegye közelebbről szemügyre az alumínium kézikocsit. Ez az új üzleti ötletének tökéletes kísérője. A belső tere egyénre szabottan osztható és a stabil kerekek valamint az állítható fogó gondoskodnak a gondtalan, nyugodt szállításról.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€