A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zubehör / Zelletten Tupfer & Wattepads
Pamut párna eltávolítására smink vagy a körömlakk-eltávolító
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A NAIL-EON Pamut párna pamut ruha, ami egy kényelmes, kör alakú, tömörített készülnek. Egy vékony fehér lapot csatolt egyik oldalán a pamut párna, akkor tartsa a pad a. Keresztül a vékony film, a másik oldalon a pamut párna élvezheti ezt a kívánt folyadékkal nélkül megható a folyadék a köröm.

Ha azt szeretné, hogy a pad, hogy a használt make-up, áztassa a pad a megfelelő folyadék is. Make-up így is finom és egyszerű módon. A nap folyamán néhány por és kosz, elhalt hámsejteket és elszigetelt faggyús felhalmozódnak a bőrén. Ez lehet egyszerűen és tökéletesen tisztító folyadékkal és a NAIL-EON Távolítsa el a pamut párna. Egy gyors, egyszerű és alapos tisztítás az arc lehetséges-val egy vattát. Illeszkednek a praktikus és a kis csomagolás NAIL-EON Pamut párna könnyen-ban minden pénztárca, egyszerűen az ideális utazik társ.

A festék le a kéz- és köröm a körömlakk is a pamut párna nagyon. A NAIL-EON Pamut párna abszorbeál a folyadék nagyon jól és eltávolít maradékanyag-mentes, és tökéletesen minden körömlakk. A gyakorlati film könnyedén tarthatja a vattát, és a kezek nem kerülnek érintkezésbe a folyadék.

Ők is használható az érzékeny testrészen, krémek vagy krémet lehet alkalmazni.

A talppárnák puha, nedvszívó és szöszmentes.


Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi