A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zubehör / Handpflege
Ajánlatos a tökéletes előkészítő mosogató egy manikűr
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A kéz és a körmök egy showpiece és fogja értékelni minden nap, nem csak nekünk, hanem embertársaink. Szóval van nem kérdéses, hogy a körmök és kezek fenn kell tartani. Különösen, ha Ön naponta köze van az emberek. A köröm szalon, vagy a szakmai, nem mindig persze legyen neve ott van ez az ember a manikűr tálca halkan és finoman a körmét és ujjak manikűr + manikűr tud készíteni otthon. A tálca van ergonomically alakú, és a tenyér beállítható a nyugodt, úgy, hogy az ujjak és a körmök vízfürdőben meríteni és ázott. Amellett, hogy a hagyományos víz fürdő meleg, szappanos vízzel citrom vagy narancs olaj is alternatívaként kevert vízben. Ez biztosítja a simább bőr, és gyakran használják a száraz vagy törékeny körmök. Ez a kiegészítő lehetővé teszi, hogy felesleges kutikula eltávolíthatók, például könnyebben mert korábban áztatott és puhább és kellemesebb UV segítségével nem kell tolni. Fontos, hogy ez nem vágott cuticles, mert amikor a körömágy, a köröm sérülése lehet sérti, vagy megsérti a növekedés. Ha szereted a színes, mint ez, lehet a manikűr tálca piros áttetsző sorrendben, de is a fehér és világos választék is rendelkezésre áll. NDED stúdió minőségű kapni.

utasítás
+

Manikűr tipp


1. lépés: Egy finom reszelővel (üzletünkben 4335 vagy 4304 termékszámú, szemcseméret 240/240) alakítsa ki a körmök kívánt hosszúságát és formáját. A reszelésnél ügyeljen arra, hogy mindig egy irányba reszeljen. Az ide-oda reszelésnél a körömvég érdessé válik, és könnyebben letörhet vagy berepedezhet.

2. lépés: Ezután 5 - 10 percig áztassa az ujjait langyos vízben. Erre a célra kiválóan alkalmas a 9289 termékszámú, különböző színekben kapható manikűr-tálkánk. A körömbőr így jó puha lesz a további kezelésekhez. Ezt követően szárítsa meg a kezét.

3. lépés: Most hordjon fel a körömbőrre egy kis körömbőr eltávolító folyadékot (termékszáma 4037), és hagyja rövid ideig hatni. Azután egy rózsafa pálcával óvatosan tolja hátra a körömbőrt.

4. lépés: Ha szeretné, hogy a körmei tükörfényesek legyenek, akkor az esetleges elszíneződések csökkentéséhez és az egyenetlenségek kiegyenlítéséhez polírozza át a körmeit a 4315 termékszámú polírozó reszelőnkkel.

5. lépés: Végezetül, kényeztesse a kezét egy jó kézkrémmel. Használja erre a célra a 4092 termékszámú kézkrémünket. A kézkrém könnyen szétkenhető, és gyorsan beszívódik.Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi