A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zubehör / Ausbildung & Schulung

Ausbildung & Schulung

A műköröm-építés képzettséget igénylő szakma, mint ahogy az a Wellness és szépségápolás mesterségei általában, azonban további képzéseken is alapul. Néhány kisebb próbálkozás nem elég, ha a körömápolás, bőrápolás és körömdíszítés elsajátításáról van szó – előfeltételnek kellene lennie a témára való többhetes felkészítésnek, csakúgy, mint a körömmel és a bőrrel kapcsolatos alapos orvosi és egészségügyi ismeretek közvetítésének. De a műkörmös képzés nincs egységesen szabályozva, és így némely szalonoknak meg kell küzdeniük a képzelten jelentkezőkkel. A műkörömépítő képzéseknek az alapokat kell megtanítaniuk, melyek éppúgy kitérnek a műköröm-építés egészségügyi és orvosi oldalára, mint a különböző anyagokra és eszközökre, melyek felhasználásra kerülnek. Az eszközök, berendezések kezelése, az alapanyagokkal való bánásmód nem szabad, hogy háttérbe szoruljon, és ezenfelül a műkörmösnek jól kell tudnia bánni az ügyfelekkel, ami őszintén szólva nem mindig egyszerű. A vevőkapcsolatok ápolását éppúgy meg kell tanulni, mint minden más szakma esetén a szolgáltató szektorban.

A műköröm-építő képzés középpontjában mégis a műköröm-építéshez, valamint az akril körmökhöz való útmutatás áll. Mindez sok tippel és trükkel könnyen elsajátítható, de csakúgy, mint a zselés műköröm-építés, ez is igényel némi gyakorlatot, mielőtt ténylegesen ügyfelek kezén lépnénk a tettek mezejére.

Képzési anyagokat, mint például DVD-ket, gyakorló kezeket és pót ujjhegyeket éppúgy talál a következő oldalakon, mint brosúrákat, melyek látványosan elmagyarázzák az egyes lépéseket. Hobbi műkörmösök számára is érdekesek lehetnek ezek az anyagok, mert alapos bevezetést adnak ebbe a komplex tananyagba.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€