A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Tartozékok / Kefe
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art ecsetek - elengedhetetlen a szép köröm-díszek
Részletek
+

A megfelelő eszköz szükség, a finom festés a köröm. A festék ecsetek finom szintetikus haj Naildesign is jön-val egy fehér szára, és tesz jó benyomást tartozék a köröm Salon. A finom ecsettel finom rajzok és a minták is használható.
Extra finom és kényes minták is lehet az ecsetek nail art a finom, és rövid kefe haj nagyon könnyen és pontosan. Az ecset alkalmas minden szokásos Nailartfarben hogyan kreatív festék, Nailartfarbe vagy színes zselé, és lehet alkalmazni a különböző technikákat. A fehér ecset-val a ergonómikusan kialakított fogantyú, amely lehetővé teszi a illeszkednek, és a pontos irányadó az ecset kézben tartva. Díszítő ecsetek gondosan festett természetes köröm vagy egy modell helyét köröm, körömlakk van bevonva, amely UV gél lakk vagy háttér a köröm művészet színes zselé szolgál. Így a kézzel festett köröm hosszú és megbízhatóan tartja a köröm végül zárt. Minden használat után az ecset kell tisztítani alaposan egy ecset tisztító és száraz állva. Szóval a tartósságát biztosítja.


Méretek
+
0.011 Méter (m)
0.011 Méter (m)
0.0188 Méter (m)
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi