A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól

Körülmények

Visszavonás

Törölheti a szerződést 14 napon belül indoklás nélkül írásban (pl. levél, fax, e-mail), vagy - visszavonhatja visszaküldésével a tétel - ha az árut a határidő lejárta előtt. Az az időszak kezdete után Ezen értesítés kézhezvétele után írásban, de csak az áruk átvételének a címzettnek (abban az esetben visszatérő szállítások hasonló áruk nem kézhezvétele előtt az első részleges szállítás), és szintén nem teljesíti a kötelezettségeit 246. cikk 2. § kapcsolatban 1. § Abs . 1 és 2 törvénytervezet és a kötelezettségek § szerint 312g 1 bekezdés 1. mondata BGB összefüggésben a 246. cikk 3. § BGB.

A visszavonás időszak elegendő elküldeni a visszavonás vagy dolog. A visszavonás következő címre kell benyújtani:

nded e.K.
Arndt Leonards
Talbenden 17
D-52353 Düren - GERMANY
Telefon: +49 2428-8198991
Faks: +49 (0)2428-5088618
Email: info@nded.com

Következmények

Abban az esetben, ha tényleges lemondás a kölcsönösen kapott ellátásokat vissza kell juttatni és az esetleges előnyök (pl. kamat).

Tudna teljesítményét kapott és juttatások (pl. ellátások) nem, vagy részlegesen visszatéríteni kiadásakor vagy csak leromlott állapotban, vagy akkor köteles kártérítést fizetni. A romlás és az azokból származó előnyöket, akkor köteles megtéríteni, ha a használat vagy a romlás oka az, hogy foglalkozik az üggyel, túl figyelembe véve a jellemzőit és működését. Által "anyagvizsgáló és működésének" kifejezés a vizsgálatok és értékelését az érintett áruk, mivel lehetséges, és gyakori az üzletben.

Szállítható tételeket vissza kell küldeni a kockázatot. El kell viselnie a költségek megtérülése, ha a leszállított megrendelt árut, és ha az ár vissza az ügyet, amelynek összege nem haladja meg a 40 eurót, ha magasabb áron a dolog idején a visszavonás még a visszatérés vagy a miután adott részletfizetésre. Ellenkező esetben a visszatérési ingyenes az Ön számára. Nem parcella dolgok vedd.

Kötelezettségek kifizetések visszatérítésére teljesíteni kell 30 napon belül. Az időszak akkor kezdődik, amikor Ön elküldheti törlése vagy az áruk, a minket a recepción.

Különleges megjegyzések

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi