A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Fizz gyöngyök a modern megjelenés a kaviár, kis golyókat a köröm
Részletek
+

A köröm van alig valamit, ami nem létezik. Új termékek mindig népszerű, és aki már ez első, különösen irigység. A mi NAIL-EON Fizz Gyöngyök mentheti magát alig beneidenden szemét. Használja a kaviár hatása a köröm. Csodálkozni fog, most persze mi birtokol-hoz talál kaviár, a körmök. Semmi! Csak a hatás.

Az új trend egy hitel a nevét. Kaviár nem csak egy exkluzív csemege, ő is már ismert kezelhető szövet a ráncok elleni küzdelemben. Így ez a kizárólagosság predesztinálta, a körmök. Természetesen nem a valódi kaviár, de a kis gyöngyök, amelyek pontosan ezt a hatást okoz.

Hozzon létre egy egyedülálló 3D hatás a Fizz Gyöngyök. Szüksége lesz egy színes lakk. Alkalmazása két réteg, hogy a köröm. Legjobb külön-külön dolgozik minden köröm úgy, hogy a festék túl gyorsan szárad. A festék még mindig nedves, megszórjuk a megfelelő kis gyöngyök. Ha az egész köröm borított nyomja meg ismét a gyöngyöket, és hagyja, hogy száraz körmök.

Termékeink a legmagasabb minőségű használja a legszebb köröm művészet alkotásait. Termékeink az európai szabványok követelményeinek.

Méretek
+
0.021 Méter (m)
0.038 Méter (m)
0.085 Méter (m)
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi