A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Üveg kristály kő kijelző 2 mm - strassz a nail art
Részletek
+

Nail art üveg kristály kő jelennek meg a 2 mm-es szól, a összeadás-ból egy az elegáns csillogó nail art köröm szükséges mértéket. A kis kristály kövek beállítása egyedileg vagy csoportosan extravagáns fáklyát, vagy lehet túl szemet gyönyörködtető és fantáziadús minták. A végén a pecsét biztosítja az akril vagy zselés köröm tartós tapadás.
Előtt az üveg kristály strassz kő kijelző 2 mm-es a modellezés során be kell építeni, a gondos építés a köröm a szokásos módon történik. A természetes köröm benyújtott, csiszolt és primer bevonva, alapozó gél a tökéletes kiindulópontot nyújt a későbbi modellezés. A köröm épül a C-görbe, az egyik a különböző rétegek, vagy a kristály majd építeni az utolsó réteg. A kövek a nedves modell bélés anyag csak préselt, gondosan bevont és gyógyítható. Fontos, hogy nem üres kő és akril vagy zselés között marad-e, ellenkező esetben később okoz kellemetlen liftings. Van, a köröm és a köröm össze, biztosítja a végső pecsétet, hogy a köröm sokáig tart, és ragyog véglegesen. A tömítő zselé alkalmazni, és az UV lámpa alatt megkeményedett. A kezelés tisztább és egy utolsó Polírozó a köröm lesz még több fényt.
Méretek
+
0.065 Méter (m)
0.005 Méter (m)
0.065 Méter (m)
Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi