A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart
Nail art köröm fólia ragasztó-retro stílus - egy kis 1970-es években
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Kellene kap egy nagyon különleges design a köröm, a nail art köröm film önálló ragasztó - retro stílusú kiválóan alkalmas. A káprázatos motívumok a retro-stílusú varázsol ékezeteket a köröm, ami kiváló, mint egy elkapó. Keresztül az alacsony vastagságban alkalmazható könnyen az épület gél vagy pecsét alatt.
A munka a nail art köröm fólia ragasztó - retro stílus igazi könnyű. A köröm végzik, mint rendesen, a fólia vagy beépíthető belül a szerkezetét gél vagy tészta közvetlenül a felső kabát alatt lehet. Egy tiszta és száraz felületre fontos részére egy biztonságos fogást a Naiart matrica. Ajánlott is kissé Érdesítse a körömlemez a puffer. A Naiart film van vágva, a jobb formába, a motívum csipesszel a fuvarozó közepes gondosan lehet távolítani, és elhelyezni a köröm, a kívánt helyre. Enyhén nyomja meg a fólia rögzített, és védeni tudja majd egy réteg szerkezete gél vagy keresztül közvetlenül a pecsétet. Egy a kész köröm tisztítószerek vagy polírozás olaj használata biztosítja a hosszú fényét.

Méretek
+
0.006 Méter (m)
0.105 Méter (m)
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi