A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Nailart Inlay-arany-lemezelt inlay, szép köröm design
Részletek
+

Aranyozott fém törvény készült finom műalkotások köröm design elegáns és extravagáns ugyanabban az időben. A Nailart inlay kis strasszokkal díszített és csillogó Ez szépen. Betétesek az akril vagy zselés réteg be vannak építve a színpompás megjelenés nail art.
A golden fényes Nailart betétek ebből a kategóriából a betétesek és piercingek lehet nagyon egyszerű. Előre a köröm alapozott és beállítása a szokásos módon. Az inlay közvetlenül a szerkezet réteg építve, és alkalmasak az akril, mint a gél modell rétegek. A kis betétesek egy másik átlátszó rétegek sorrendjétől jól védett belső modell helyét. Ez egyben különösen extravagáns és elegáns. A végső tömítő réteg biztosítja a maximális védelmet és magas fényű. Akril-gél modell rétegekként kabátot fel lehet szerelni egy top, ami rögtönzött-ellenálló és véglegesen csillogott a körömlemez. Egy fényes hatás abban az esetben, akril minta végső lengyel, fényes vagy gyors befejezés itt keresztül biztosítja a szükséges erőt a köröm.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi