A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart
Macska hologram kijelző 3 x 6 mm
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A káprázatos macska a kerek hologram bemutatás 3 x 6 mm 12 színes ideálisak, ha csillogó, és feltűnő kiemeli kell építeni a köröm. A könnycsepp alakú strassz, préselt, a Modellagemasse és ennek megfelelően attól függően, hogy az anyagot, hogy gyógyítható. A tömítés biztosítja a tartós és hosszú ragyog.
A kijelzőn a cat szeme előtt mint egy köröm be kell építeni, az akril vagy zselés köröm telepíteni kell gondosan. A természetes köröm iktatott és faragva-. A primer biztosítja a szükséges tapadást a primer a köröm. Réteg réteg a modell helyzete köröm, a C-görbe képződik most, az utolsó réteg szerkezete, egészül ki a macska vágy hologram a strassz kijelző 3 x 6 mm, edzett, illetve a szárított. Szóval a betétesek betartani a Műköröm stabil. A felső réteg érvényesül a hosszú élettartamot és a magas fényű. A tömítő zselé a köröm vékony rétegben festett és edzett UV fény két-négy perc alatt. Az utolsó kezelés után tisztító és Polírozó, ragyog a köröm hosszú ideig és folyamatosan rögtönzött-ellenálló.
Méretek
+
0.025 Méter (m)
0.005 Méter (m)
0.025 Méter (m)
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi