A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nailart Springs Leopard - extravagáns köröm díszítés zselés köröm
Részletek
+

Még legyen valami különleges, majd a nail art Leopard létrehozása a tavasz a lehetőséget, hogy egyedi és szokatlan motívumok, a köröm. Az alakzatok közötti, a modell helyzete köröm a beépített szerkezetében. A megfelelő technika is fontos a tartós roham és nagy néz ki.
Folytassa a szokásos módon az első lépéseket, a szög, a köröm formájában, csiszolt, és bevonva egy alapozó gél. Egy további réteg gélt alkalmazott megakadályoz kifakulás-a köröm. A nail art rugók az épület gél majd be van építve. Fontos, hogy a tavasz így vágott, ez valamivel kisebb, mint a körömlemez. A tavaszi, több mint másik réteg-ból gél adott, akkor gyógyítható. A köröm a szokásos módon további mintájára és rétegenként egy modell helyét szög belsejében, amely a színes tervezett tavaszi található. Így a teljes modellezés rendelkezik állandó és ragyog, mint a kívánt, tömítő zselé, mint a Befejezés.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi