A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart
Kristály kövek kijelző (kerek) 1 mm
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Az alkalmazás ezüst gyöngyök a kijelző is nagyon egyszerű. A nemes hatások, így megidézni szinte korlátlan. A betétesek, mint egyedi darab, csoportosan vagy különböző méretű lehet alkalmazni a köröm szétszórva. Nyugalom-ból használ és kényelmes eltávolítását a bemutatás különösen hasznos.
Mielőtt átváltunk a design nail art a gyöngy, a kristály kövek (kerek) 1 mm, a köröm van beállítva, mint rendesen. A alapozott természetes körömre a kívánt C-görbe réteg képződik. A végső még nedves kabátot, akril, üvegszál, vagy gél akkor kerülnek a strassz. Ahhoz, hogy a kefét a gél nedvesíteni, a kövek bottal könnyű ecsettel, és lehet elhelyezett-ra a köröm. Az edzés alatt UV fény gél vagy a száraz levegő, akril minta rétegek, a strasszokkal stabil felelős a köröm. Fényt biztosít, állandó támogatást és az extra pecsét. A speciális gél elege van alkalmazott a köröm, és gyógyítható. Tisztító és Polírozó alkalmazás segítségével a rögtönzött-ellenálló megkapja a kívánt tartós fényt finn.
Méretek
+
0.025 Méter (m)
0.005 Méter (m)
0.025 Méter (m)
Visszajelzés
+
Összes értékelés
1
Áttekintés
5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi