A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart
KONAD gyűjtemény bélyegzés sablon - számos motívum
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A KONAD gyűjtemény sajtolás stencil könnyen válik pontos Nailstyling. A sablon fémből készült, és gondos kezelést újra és újra használható. Legjobb eredményeket kapunk a bélyegzés lakk KONAD. Ezek is rendelkezésre állnak a nded boltban.

A kívánt Szín a Bélyegzés körömlakk mellett a megfelelő sablon tökéletes bélyegzés után a KONAD módszer, valamint egy húzó, és bélyegző szükséges. Bélyegzés körömlakk megvan az az előnye, hogy több lassan száraz, és lehetővé teszik az ilyen nyugodt, precíz fogáshoz képest más körömlakk. Minden felszerelés áll rendelkezésre, alkatrészként a boltban, vagy a készlet. A körömlakk alkalmazott a KONAD sablon gyűjtemény bélyegzés, és a levont majd sima a spatulával. Tetszés szerint is különböző bélyegzés motívumok különböző színekben lehet alkalmazni egy köröm. A bélyegző a sablon és gyorsan-val egy gördülő mozgás a köröm felület kész tárgyát képezi. A köröm készen áll, a felső réteg biztosítja, hogy a hosszú bélyegző alkalmazása végleg ragyog, és díszítette a köröm.


Méretek
+
0.002 Méter (m)
0.254 Méter (m)
0.18 Méter (m)
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi