A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Köröm tetoválás francia stílusú díszek ezüst - francia Nailart
Részletek
+

Köröm tetoválás francia stílusú díszek ezüst a természetes és mesterséges köröm, hogy a francia márka új megjelenés. Az ezüst Dísz lehet ragasztani a tipp a köröm, és még sok más Nail art elem lehet kombinálni. Akár természetes vagy mesterséges körmök, akril, vagy Gel modellezés, ezüst francia matricák mindig jó választás.

Úgy, hogy a köröm stílusát tetoválás francia dísz ezüst hosszú tartsuk lenyomva a köröm és optimálisan hatályba, a köröm készen áll a szokásos módon. A Természetes köröm van iktatott a modellezés és akril vagy zselés újraépítették. A kiválasztott köröm matrica kerül a kész köröm motívum és enyhén lenyom, esetleges felesleget egy fájl vagy egy Köröm ollóval eltávolítják. Ad hosszú tartsuk lenyomva a köröm végső pecsétet, mint a befejezéshez. Ez az intézkedés is Ha a Nailart matrica a természetes körömre. itt Ha például egy világos kabátot, célszerű védi a körmöt és a köröm tetoválás és tartós fényt biztosít.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi