A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art / Köröm művészet toll
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Köröm művészet toll

Úgy festeni, mint a művészek. A legfinomabb vonalak a legkisebb felületeken, aprólékos figurák és tárgyak részletesen kidolgozva, és ráadásul ráillenek a körömre – ez a körömművészet. Ecseteket és hasonló durva eszközöket ehhez nem lehet használni – a körömművészet olyan finom vonalakat követel meg, hogy csak az ún. Tollal lehet őket a körömre varázsolni. A Toll, ami egy 10ml-es feltölthető flakon, lakkal van töltve és egy apró fémheggyel van ellátva, és lehetővé teszi a pontos, finom munkákat a körmön. Természetesen finom motívumokból előre gyártottat is tehet a körmére matricák vagy bindik formájában – de szebbek a kézzel festett motívumok, melyek 48 különböző színben tündökölhetnek. A Toll kapható egyszerűbb, egyszínű lakkal és fémes színben, csillogó és többszínű kiszerelésben egyaránt.

A Tollak közvetlenül a gyártótól származnak. Garantáljuk Önnek a kiváló minőséget és az európai minőségi szabványnak minden szempontból megfelelő termékeket. A Toll könnyen alkalmazható, mert lehetővé teszi a legfinomabb rajzokat színes lakkokkal műkörmön és természetes körmön egyaránt. Nincs szüksége különösebb tehetségre, képzettségre ahhoz, hogy ezzel a kis stifttel apró csodákat varázsoljon körmére. Csak valamennyi fantáziára és egy biztos kézre van szüksége. Vagy egy körömművészre, aki a stúdióban elkészíti a rajzot az Ön számára. Mert a Tollat körömstúdiók is használják.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi