A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Köröm matrica terek - és kör alakú minták - grafikus színes Műköröm
Részletek
+

A köröm matrica karosszéria és Kör alakú minták lesz gyerekjáték köröm design. A motívumkincs ragasztott, csak a köröm, és lezárt. Az egyes motívumokat, az a különböző színben kaphatók, sokféle lehet össze egyedi köröm művészet alkotásait.
Alkalmazása előtt a köröm matrica van a köröm, a szokásos módon elkészítve lehet. Ha a természetes köröm manikűr aprólékos, majd a köröm, a kívánt formában nyújtják be, és lehet légteleníteni. A Modell képes köröm épül a szokásos módon, az akril vagy zselés és formájában hozta. A tiszta, pormentes és száraz körömlemez ő tud most Köröm matrica terek - és kör alakú minták lehet ragasztani. A kiválasztott téma lesz gondosan le kell vonni a film - például egy pár csipesz - és a a köröm felállít. Óvatosan nyomja meg a felelősség jön létre. Az, hogy A köröm nail art, a vidám színű köröm tetoválás befejeződött, a le kell zárni. A felső réteg ideális, azt is megteheti, szintén egy Tiszta erősít a köröm matrica és tartós fényt a köröm húzza át.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi