A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Köröm matrica hullámok - intelligens köröm művészet egyéni hullámok
Részletek
+

Hullámok és tüskék igazi figyelmet grabbers a köröm. A köröm matrica lehetővé teszi a hullámok nem sok erőfeszítést A tervezési minta, a hullámok hely létrehozása. Öntapadós és tartós hozzon létre egyedi Műköröm a természetes és mesterséges köröm köröm matrica.

Mielőtt a köröm matrica nail glue a hullámok, ezért ez hogyan élt egy manikűr vagy egy modell helyen készül. A szög épül fel, és a felület simított, és tisztítsa meg a nail art matrica is a biztonsági mentés film csipesszel és a egyszerűen ragasztott a. Célszerű eldönteni, hogy milyen mintákat kell felépíteni. A Fólia lesz könnyű-val egy Konturknipser a kívánt formában hozta. Felülúszókat ragasztás után a köröm fájl törlődik. Olyan hosszú és megbízhatóan a köröm van az öntapadós matricák Egy megfelelő befejezési használata ajánlott. Színtelen lakk alkalmasak vagy akár a felső réteg megkeményedett a UV-fény egység.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi