A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Éjszakai fényt köröm matrica jappy egy kreatív köröm modellezés
Részletek
+

Nail art kell ideális esetben egyedi, mint a viselője. Éjszakai fényt köröm matrica snowboard elérhetők a különböző variációk és méretek, így minden ügyfél megtalálja a kombináció jellege, hogy legközelebb neki, hogy egyetlen tárgy, vagy egy kis dísz minden köröm. A köröm matrica funkció egy speciális bevonat, amely kigyullad, a sötétben, vagy ultraibolya fényben.

 

A köröm kezdetben készítenek és a megfelelő formában benyújtott. Miután eltávolították a bejelentés, a köröm matrica felhelyezhetők. Ehhez az szükséges, hogy rögzítésre kerül egy hegyes tárgy, mint egy tűt vagy egy pár csipesz, pontosan elhelyezett, és megnyomta a köröm. A szabadon élő réteg világos kabátot, felső kabát vagy tömítőanyaggal gél ad a tényleges ragyog a teljes köröm, és ugyanakkor megvédi a károsodás és a hatása a mindennapi élet.

utasítás
+

1. lépés: A szokásos módon készítsünk a köröm.

2. lépés: Úgy döntött, egy motívum, és húzza egy hegyes tárggyal, mint egy szép pár csipesz vagy a helyszínen a örvény a fuvarozó fólia.

3. lépés: Majd helyezni a matricát a kívánt helyre a köröm, és ez könnyen megnyomja.

4. lépés: Zárjunk egy világos kabátot, felső réteg vagy tömítő zselé Műköröm. Így mert a nail art védett.


Tipp:

Miatt a természetes köröm alakját vagy régebbi matricák megtörténhet, hogy állni az oldalon, és nem sima. Akkor tudod használni a trükk segítségével kapaszkodnak film. Tedd a matricákat egy egyezően nagy tampont gél, és szűk ível egy darab Folpack át a köröm. Kikeményedés után, a fólia is lehúzta.Visszajelzés
+
Összes értékelés
4
Áttekintés
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi