A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Csillámos francia - francia Nailart színes felső köröm matrica
Részletek
+

Francia köröm egyszer más módon vegyenek részt a Csillámos francia köröm matrica létrehozása Ahelyett, hogy a klasszikus fehér Köröm hegyét a Változat csillogó nail art kép található vagy a virágos minták. A francia top könnyen a cope az modellezett köröm ragasztva, és lezárt.

Az alkalmazás a csillogó francia köröm matrica könnyű. A Köröm mint rendesen ápolt vagy modellek az akril vagy zselés. Az, hogy végleges formában megtalálható, a felület tisztítását, a körömlemez kell pormentes és száraz legyen. A kívánt motívum a sor A fuvarozó fólia, ideális lesz óvatosan kihúzta az csillámos francia köröm matrica Ez egy pár csipesz. A köröm matrica, amelyen majd a köröm felső részét helyezzük, és enyhén préselik le. Ez a francia Nail art a csillogó hatás már majdnem kész. A hosszú távú tartósság a pecsét, például a záró zselé teszi a köröm. Ez egy vékony réteg és edzett, UV fény alatt érvényesül.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi