A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól

Márkák

A legváltozatosabb, szabadalmaztatott és kiváló minőségű nemzetközi márkák, például a Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery, széles skáláját és számos egyéb termékcsaládok kínálunk Önnek. Találjon rá kedvenceire a több mint 8000 márkás termék között. Termékeinket különböző kiszerelésekben szállítjuk, így megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Böngésszen kedvére áruházunkban. Higgye el, megéri.

nded

nail design exclusive discovery

Saját márkánk, amely kiváló minőséget biztosít alacsonyabb költséggel. Ideális kezdők, körömstúdiók és viszonteladók számára. Használja ki az nded termékcsalád mögött rejlő az intenzív kutatás és a legmagasabb fokú ápolás előnyeit.

American-Line

Simply the best

A termékcsalád mottója: a luxus a kisujjában van. Kényeztesse saját és ügyfelei körmeit a legkiválóbb amerikai kutatások eredményeivel. A kutatási részleg és a neves műkörmösök szoros együttműködése tette ezt a márkát a ma luxusává. A körömépítés szerelmeseinek álma, mert – az American Line termékeinkkel – a körömépítés művészetté válik.

Euro-Line

Solutions for beautiful

A világot megcélzó minőségi márka. A népszerű Euro-Line márka világszerte használt és forgalmazott termékcsalád. Szívünket és lelkünket tettük bele ebbe a kutatásba annak érdekében, hogy megfeleljünk a mai műkörmös ipar szigorú elvárásainak. Le fogja nyűgözni az egyszerű kezelhetőség és a ragyogó eredmények. Minőség verhetetlen áron, ez is ügyfelei kedvére lesz.

Nail-Eon

Quality is our passion

A kiváló minőség és technikai innováció mellett kitűnő körömlakkokat is kínálunk minden szükséges kellékkel együtt. Minden a legkorszerűbb és a legújabb kutatásokon alapul. Valamennyi NAIL-EON eszköz a TÜV-SÜD által bevizsgált és gyártásuk a legszigorúbb szabványok szerint történik.. A NAIL-EON minden eszközre 3 év garanciát vállal.

Zselé lakkunk ellenállhatatlanul széppé varázsolja körmeit. A kutatás és a türelem biztosította az alapot ennek a terméknek a kifejlesztéséhez, hogy ezáltal Ön élvezhesse hosszan tartó intenzitását. A tartósságuk ellenére olyan termékeket is kínálunk, amelyekkel kíméletesen távolíthatja el a lakkot körmeiről. Ez mérföldkövet jelent kutatási tevékenységeinkben.

A legjobb körömreszelőtől a legújabb UV-lámpáig minden eszközt biztosítunk a professzionális körömépítéshez. Minden termékünk TÜV-SÜD tanúsítvánnyal rendelkezik és kiváló minőségű, amellyel garantáltan elégedett lehet. A termékeket mi magunk próbáltuk ki és teszteltük, és vizsgálataink során kiváló minőségűnek bizonyultak.

Vylet Nails

Award winning nails

Vylet Nails kollekciónk megfelel a legszigorúbb előírásoknak és rendkívül sokoldalú. Kutatásunk három termékcsalád minőségét és tökéletességét egyesíti.

Vylet Nails Revolution

A Vylet Nails Revolution olyan műkörmösöknek készül, akik igyekeznek összekötni az értéket az egyszerű alkalmazhatósággal és a nagy tartóssággal. Forradalmasítsa a körömépítést, és váljon híressé márkás zselénkkel.

Vylet Nails Elements

Ékesítse magát és ügyfeleit a Vylet Nails Elements termékcsalád természetes csillogásával. A természetes és a klasszikus egy széles termékpalettává egyesül. Élvezze a jól ismert műkörmös szakemberek tapasztalatainak előnyeit, akik a legjobb tudásukat fektették bele ezeknek a termékeknek a kutatásába.

Vylet Studio Edition

A sztárok stílusa! Ékesítse saját és ügyfelei körmeit eredeti hollywoodi csillogással. Látványos Vylet Nails studio termékcsaládunkkal a képzeletnek semmi sem szab határt. A sokévnyi kutatás a körmök csillogásában és a másik mosolyában térül meg.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi