A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Kozmetika / Wellness kiegészítők
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Wellness kiegészítők

Legyen a wellness lazítást nyújtó élvezet
A wellness a jó közérzet és a lazítás szinonimája. A wellnesskezelés révén kikapcsolódhat a mindennapok fáradalmaiból. Legyen szó manikűrről, pedikűrről, szaunáról, gőzfürdőről vagy kozmetikai kezelésről, mindent, ami elősegíti a lazítást és a jó közérzetet, a wellness fogalma alatt foglalunk össze. Az alkalmazás mellett a környezet és a felhasznált segédeszközök is döntő szerepet játszanak. A kozmetikai stúdióban kapott kezelés fele annyira sem ellazító, ha a törülközők kemények és karcolnak, a lávaköves masszázs kevésbé jótékony hatású, ha a kövek nem megfelelő hőmérsékletűek. Ezért wellnesskiegészítők gazdag választékát kínáljuk, hogy a kezelés valódi élvezetet nyújtson.

Legyen szó professzionális alkalmazásról a stúdióban, vagy magánhasználatról otthon, minden termékünk az ellazító wellness élményt szolgálja. Relaxálás – egyszerűen. Pedikűr- és manikűrkiegészítőink megkönnyítik a munkát, és még több kényelmet nyújtanak, hogy a kezelés minél kellemesebb legyen. Kozmetikai kiegészítőink is eleget tesznek ezeknek a magas igényeknek. Önmaga vagy vendégei számára lazítást nyújthat egy lávaköves masszázzsal a fűtőkészülékünk segítségével ideálisan temperált kövekkel. Ily módon egy élvezetes pillanatra megfeledkezhet a hétköznapok gondjairól. Az élet szép is lehet, és wellness kiegészítőink hatékonyan támogatják a tudatos élvezetet.  

A wellness nem csak a test felüdülése és kikapcsolódása, hanem a lélek balzsama is. A gyakran zaklatott élet egy pillanatra lelassul és megnyugszik. A környezet itt különös hatást gyakorol. A nyugalom és a kikapcsolódás eme állapota csak kellemes és nyugodt légkörben élvezhető. Wellnesskiegészítőink eleget tesznek ennek az igénynek, egyszerű és stílusos külsejűek, hogy bármely térkoncepcióba kellemesen beleilleszkedjenek. Győződjön meg saját maga a wellness shopunkban, és tegyen rövid virtuális sétát az ajánlatunkban – teljesen ellazulva, utazzon anélkül, hogy nyitva tartási időket kelljen figyelembe vennie. Online üzletünk a nap 24 órájában és az év minden napján nyitva áll az Ön számára. A wellness már a vásárlással kezdődik. Lazítson és lépjen be.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi