Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Kozmetika / Smink és make up
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Töltsük fel a Szabó - hibátlan arcbőr minden nap
Részletek
+
Kisebb hegek, pattanások és egyéb Schönheitsfehlerchen, az arc lehet eltávolítani a hatékony, hogy fel Sabrina. Rendje az arc bőre úgy néz ki, sima és szép. A homály és a tartósság a minőségi alkotják az ideális a mindennapi használatra.
Sima bőr és a jobb alkotó
A tökéletes alkotó kiemeli a saját bőr tónusát, ahelyett, hogy elébe, az arc személyes haszna is kitéve. Kiválasztásával a megfelelő színárnyalat, ami persze hogy fel Sabrina és a kis Schönheitsfehlerchen tökéletesen elrejthető. Nem csak a bőr tónusát, is a bőr szerepet játszanak az alkotó kiválasztása. Folyadékot töltsük fel alkalmas kombinált bőrre, aki ellát-hoz száraz bőr kell választani egy krém hogy. Az árnyékban kell nem túl sötét, mert ami régi, kiválaszt egy árnyalattal túl fényes, az arc néz ki, gyorsan sápadt és beteges.
Alkalmazása teszi ki megfelelően
Alapjaként, hogy fel Sabrina egy nappali krém ajánlott, rejtegető kiterjed a sötét karikák, vörös erek és a kisebb ráncok, és lehetővé teszi, hogy a modell az arc. Az alkotó maga is lehet alkalmazni, akkor az ujját, is nedves szivaccsal vagy ecsettel. Fontos, hogy, hogy nem használják. Ellenkező esetben az arc néz ki, kissé mint egy maszkot, és több mint schminkt. Túl keveset használt tart, jön-hoz egy foltos és egyenetlen bőr tónusát.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi