Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Kozmetika / Smink és make up
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo Rouge 5 g - az arcszín és a modell frissítése
Részletek
+
A Indigo Rouge 5 g, ideális a finom napos alkotó, lehet alkalmazni is este vagy laminálás fáradt, sápadt bőrt. Az arc simán modellezzük, úgy néz ki, frissebb és egészségesebb. Megfelelően alkalmazott Rouge ad sugárzóan szép megjelenést.

Rouge - a mindentudó

A megfelelő hangot, és a jobb technológia a Rouge nem csak friss hagyja, hogy egy arc, de is modell. Kerek arc jelenik meg kevésbé teljes, megkülönböztető álla a háttérben történik. A szerkezet és a modell diszkrét és Matt színű kell használni többet. Attól függően, hogy az arca alakja majd alkalmazni a Rouge. Hosszú arcok jelennek meg a harmonikusabb, ha a színes akcentussal, a legmagasabb pontja az arccsontja, a vízszintes alkalmazzák a hajszálvékony felé.

Minden attól függ, hogy a megfelelő hangot

Míg a Rouge, cifra kell, és az 1980-as években, feltűnő most visszafogott színekkel. Alkotják a természetes és silány munka. Nő a bőr típusától és a haj színe meg a megfelelő hangot a Rouge. Mindig a meleg vörös tónusok, hogy világos sárga rész. Finom Rózsa tipp ideálisak a világos arcszíne, sötétebb típusok is is mélyebb hozzáférést a színt a palettáról, és válassza a Rouge pink vagy rózsafa, fekete haj és a hűvös bőr tónusát.
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi