Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Kozmetika / Smink és make up
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo krém Lipgloss 71 2, 7 ml - a teljes és fényes ajkak
Részletek
+
Az ajkak túl feltűnő feltûnés nélkül hangsúlyozni kell, az Indigo lip gloss 71 krém 2,7 ml ideális a használata. Természetes-látszó diszkrét nap alkotja a finom krém a megfelelő hangot, ami kissé csillogó ajkak.

Szájfény a fényét és térfogatát

Ellentétben az átlátszatlan rúzs egy szájfény színárnyalatok, csak finoman és könnyedén, amely kiterjed a ajkak. Az Indigo krém Lipgloss 71 2,7 ml Creme fény fényesebbé a természetes ajakrúzs, egy időben több kötet és csábító ragyogást. Tartós és colorfast hosszú ajak fényes az ajkak és a mindig friss, a szivacs applikátor segítségével.

A jobb Szín minden alkalomra és minden bőrtípus

A mely Szín egy szájfény választott, többek között függ a bőr típusától. Eldönteni, hogy a megfelelő Szín is az alkalomhoz és a felszerelés. A több tökéletes a kompozíció, a teljes adás több csábító. Annak megállapításához, hogy a bőr tónusát a legkönnyebb lakkozás nélküli megfelelő Szín. Az ideális Szín az, ami hasonlít a természetes ajakrúzs, finomított, vagy őket. Szépítő hatása a Indigo mellett a szájfény 71 egy hidratáló krém 2,7 ml az úton is. Az ajkak a védelmét és fenntartását. A szájfény használható is egy dicsőséges kivitelben hagyományos rúzs.
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi