A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Kosmetik / Make-Up

Make-Up

Smink és make up természetes kozmetikumokból – egészséges bőrszín
Nyáron a bőr a nap és a friss levegő jóvoltából természetes friss árnyalatú. De mi a helyzet a többi évszakban, vagy amikor az eső elveri a nyarat? A bőr gyorsan sápadt és fakó lesz. A stressz, betegség, a fűtésből eredő száraz levegő és más környezeti hatások is kihathatnak a bőrszínre. És a bőr elveszti a fényét. De ennek nem szükséges így lennie. A káros anyagoktól mentes, természetes kozmetikumokból álló sminkkel, amely ápol és eltakarja az egyenetlenségeket, a bőr visszanyerheti a szükséges kisugárzását és kifejezőerejét. A dekoratív kozmetika eszközeivel, mint például az ajakrúzzsal, az ajakstifttel, a szemhéjfestékkel, a pirosítóval, a szempillafestékkel, a műszempillával, valamint a szemceruzával és a szemkihúzóval alátámasztva, az arcnak még több kisugárzást kölcsönözhetünk.

Az igényes külső megjelenés manapság az élet majd minden területén elengedhetetlen. Az ápolt fellépés különösen a munkában fontos. A modern és ápolt frizura és a megfelelő ruházat mellett a kozmetika is fontos szerepet játszik. Természetes ásványi anyagokat és ápoló bioolajokat tartalmazó, natúrkozmetikumokból származó sminkkel tökéletes alapozást hozhat létre, és kialakíthatja a személyiségét aláhúzó friss arcbőrt. Hogy folyékony alapozó, krémes alapozó vagy egyszerűen csak egy könnyű púder mellett dönt, azt saját kívánságai és preferenciái alapján döntheti el. A természetes eredmény érdekében ügyeljen arra, hogy a smink megfeleljen a saját bőrárnyalatának. A túl sötét smink természetellenes és túlzó hatást kelthet.

Szemeinek adjon hangsúlyt szemceruzával, szemkihúzóval és szemhéjfestékkel, ami által optikailag is nagyobbnak látszanak. Itt is érvényes, hogy a nappali sminknek inkább visszafogottnak és természetesnek kell lennie, miközben az esti vagy különleges alkalmakra szóló smink erőteljesebb és feltűnőbb lehet. Ezzel kapcsolatban a műszempilla feltűnő és izgalmas tekintetet biztosít. A pirosítóval az arcot hangsúlyozhatjuk, natúrkozmetikum webáruházunkból származó ajakápoló az érzékeny ajkak ápolásáról gondoskodik. Az ajakceruza, az ajakkontúr-ceruza és az ajakfény színes hangsúlyokat adnak.

Bízzon a szintetikus adalékok nélküli natúrkozmetikai sminktermékeinkben, és élje át a kellemes élményt a bőrön, amelytől még ragyogóbb lesz az arca. A természetes módon ápoló alkotóelemek, mint a növényi kivonatok és a bioolajak egészen biztosan mosolyt fakasztanak az arcára. Smink és make up mint a szempillaspirál, rúzs, por, tejföl olcsó vásárolni az online store.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€