A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Kosmetik
Nivea Deospray védi a stressz a férfiak - védelme
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Különösen a férfiak izzad a stressz gyorsan és tartósan. A V Nivea Deospray enyhíti a kellemetlen mellékhatások stressz védeni a férfiak 48 h-ig tartó hatékony anti izzadásgátló védelmet. Hónalj nedvesség és szag van így nincs esélye.
Hónalj izzadás és a fenntartható ellátás elleni védelem
A V Nivea Deospray stressz védelmére a férfiak két aktív összetevő áll össze, amelyek bizonyíthatóan megakadályozzák a veríték. Együttesen alkotnak egy verhetetlen duó és hónalj nedvesség és a verejték szaga helyett egy létfontosságú férfi illat. A mellékelt avokádó olaj és a lemondást, az alkohol, az összetételben, hónalj érzékeny bőr egyszerre védelmét és fenntartását, a bőr úgy érzi, száraz és sima.
Nyugalom-ból használ - a hosszan tartó hatás
A V Nivea Deospray stressz védeni, férfiak fog szórni, a tusolás utáni az alkalmazandó, és csak a hónalj. A spray teljesen száraz legyen, mielőtt elindul öltözve. Ha a kérelem egy, annak biztosítására, hogy a bőr nem irritált vagy sérült. Fürs fürdőszoba a V Nivea Deospray stressz védelme 150 ml spray férfiaknak is elérhető, vannak a gyakorlati 35 ml csomagolás, hogy elfér a zsebében.
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi