A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Kozmetika / Hajápolás
NIVEA sampon 2 in 1 250ml Express

Részletek
+

Ez többnyire gyorsan megy reggel alatt is a zuhany alatt. Az alapos tisztítás és többlet-gond biztosít a Nivea sampon 2 in 1 250ml Express. Sampon és kondicionáló egy biztosít Ez a termék egy menetben tiszta és egészséges kinézetű hajért.

Wattle kivonat a könnyű fésű

Mindenki tudja, hogy a probléma: használt csak egy sampont is gyakran törékeny haj és lehet kemény lépek. Nincs idő bal részére egy további kondicionáló majd a Nivea biztosít sampon 2 in 1 250ml jogorvoslat Express. A fény Fésű tulajdonságokat biztosít a tartalmazott kivonat az akác, egészséges fényét, és a sima érzet hozza folyékony keratin a haj. A szelíd megfogalmazása a 2 az 1-ben termék a Nivea tehát a teljes kifejezett szolgáltatást kínál a Haj.

Csak a sampon napi használatra

Tisztítás mint egy sampon, ápolás mint a öblítse - tehát nem a Nivea Sampon 2 in 1 Express, amely a napi enyhe összetevői Az alkalmazás nem alkalmas. Egy dió méretű Mennyiség masszírozni a haj, hogy egy rövid Einwirkzeigt teljesen kipirult, tiszta vízzel. A haj úgy érzi, azonnal puha és észrevehetően ápolt. Kiegészítő a Nivea használt további és styling termékek a napi Eredmény tökéletes szabású haj egészséges fényét.

Méretek
+

0.035 Méter (m)
0.07 Méter (m)
0.2 Méter (m)

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi