A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Kozmetika / Hajápolás
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
NIVEA for men Korpásodás elleni sampon 250 ml-es teljesítmény
Részletek
+

Korpásodás lehet elég zavaró. Az égető viszketés, hogy gyakran megy vele, is sok A férfiak gyakran pusztító az látható következményekkel jár. Férfiak a NIVEA immár a Bőrápolási termék célja az érintett felek következetesen fenntartani a hajad, és tehetünk a hatékony korpásodás: Nivea Sampon korpásodás elleni Hatalom a férfiak 250 ml.

Szabadalmaztatott folyékony egyértelmű rendszer

A hatalom Sampon korpásodás a szabadalmaztatott folyadékkal egyértelmű rendszer felszerelve, amely hatékonyan küzd a korpásodás. Már az első Samponos bontakozik ki a hatékony, a képletet úgy, hogy a mérleg kevésbé közvetlenül. Az aktív összetevők biztosítása érdekében, hogy a fejbőr vissza természetes egyensúlyát eszköz, ami a korpa kialakulását természetesen csökken. A sampon hatóanyagai megoldódtak, mert ők is ideális a fejbőr oszlanak, úgy, hogy egy egységes hatást.

Napi ápolására erősebb haj

Ideális helyen, a Nivea is napi Sampon korpásodás elleni erő a férfiak 250 ml alkalmazott. Így a korpa kialakulását nem csak csökkenteni lehet, hanem hosszú távon meg kell akadályozni. Ezenkívül a sampont kínál a tökéletes összetevők a napi karbantartás. A mellékelt bambusz kivonat erősíti a hajat, a A megközelítés a tippeket. Után a sampon masszírozni majd volt öblíteni a haj különösen erősen érzi magát, és bővelkedik egészségedre.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi