A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Kozmetika / Hajápolás
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Elina haj karom - lock hosszú és dús haj
Részletek
+

A haj karmok Fekete és barna minden emlékeztet egy kagyló héj 8 x 3,5 cm méretű. A széles zárójelben különösen alkalmas arra, hogy erősít a hosszú és dús szőr a háton és a fej.

Stabil tavasszal és görbe karmokban

Haj karmok kap szűk, a haj, az erős rugó, amely összefogja a két karom, valamint a görbe alakját. Az egyes fogak fonódik, és győződjön meg arról, hogy a haj nem csúszik ki. Is a karom, a haj a helyén marad, és nem lazítja a történelem visel. Kívülről, a klip úgy néz ki, mint egy kissé nyitott shell. A tavasz,-hoz lát, de diszkréten eltűnik a Fekete és a barna colorway.

Különösen alkalmas arra, hogy buja haj

Ez haj karmok, buja és sűrű haj vagy fürtjei a dimenziók 8 x 3,5 cm-es, és a viszonylag masszív vastagsága. A nagy klip szükség, hogy tartani sok haj, még a meglehetősen lenyűgöző tartozékok haj széles haj a másikra alig észrevehető. Rövid és vékony haj célszerű használni egy kissé finomabb haj karom, mely majd kevésbé a maga felhívja a figyelmet.


Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi