A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Kozmetika / Hajápolás
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Elina haj karom szett 4 - hosszú és a rövid haj haj kiegészítők
Részletek
+

Haj karmai egy hasznos kiegészítő nem csak a hosszú haj, is rövid frizurák doctored, a gyakorlati haj tartozékok és stílus. A színek Fekete és ő részt vesz a hasznos haj karmok a 4 barna meg különösen diszkrét.


A hosszú haj haj karmok

Mint a hosszú haj foglalta össze, hogy egy vagy több zsinórra vagy kopott a fejtetőre fésült frizura. Nem mindig, hogy neki, hogy minden szál, hogy megtalálja stop teljesen és folyamatosan a frizura, haj hossza. Ebben az esetben kap a játék, és rögzítő érintett részterület a haj haj karmai. Egy rövidebb béren kívüli vagy különböző hosszúságú haj integrálható hatékonyan és harmonikusan a fodrász.

Rövid haj - több styling opció, mint gondoltam!

Stílus, lehetőségei a rövid haj kevésbé korlátozott, mint gondolnád. Amellett, hogy a hagyományos fodrász, kondicionáló viasz vagy gél haj karmok érdekes az összes jobb helyen vicces hatásokat hozhat létre. Tehát egyfajta fejtetőre fésült frizura rövid haj is lehet megidézni, vagy hozzon létre egyedi kombinált haj hossza. Míg a karom, a barna-fekete haja nagyon diszkrét, és szinte láthatatlan, világosabb haj vicces hatás akkor kapunk, ha ő meg haj karom a 4 egy elkapó használják.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi