A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Kosmetik / Haarpflege
Elina hair klipek + klipek a 24 ő készlet, 5 cm
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Klipek és a rögzítőkapcsok mindig szükség a hosszabb haj. A különleges sípot, ezek a kiegészítők még mérsékelt rövid hajvágás ítélik oda. Ez biztosít diszkrét tartsa a 24 készlet haj klip + klipek Fekete / barna 5 cm Elina.

Bilincs vagy ClipArt-elem - mi, ha?

A különbségek között a haj klip és a szőr klip az egyik a Méret, hanem a módja van. A bilincs szorul a haj között a két fém alkatrészek feszültség alatt, míg a haj feszültség alatt van erősítve, a klip. Így a klip is erősebb szálak nyújt határozott tartsa lenyomva. Terminálok diszkréten szúrható rögzíteni meglazult vagy túl rövid szálak. Ez jól megy a klip, azonban ez a rögzítés világosabban.

Haj hang hang finom hair design

Fekete és barna tónusok vannak Sötét haja diszkréten, vagy akár láthatatlan, hogy a rész. A haját különösen haj zenén keresztül az alacsony anyag vastagsága alig észre. A klipeket is majd látni, még a Méret és az egyszerű forma diszkréten és egyszerűen. -Hoz erősít a haj klip vagy a bilincs, attól függően, hogy a haj szerkezetébe, megpróbál-hoz használ egy stílus a termék mellett. Kondicionáló és spray is alkalmasak, gél vagy viasz.


Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi