A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Kozmetika
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Dove Deoroller 50 ml - napi friss és megbízható karbantartás
Részletek
+

Után minden zuhany egy dezodor használata a napi eljárás tartozik. Óvatosan és fenntartható Dove roll-on 50 ml megvédi a hóna alatt az izzadtságtól és nedvességtől unt. A termék elérhető-ban különböző illatok, és bontakozik ki a hatása jobb után a festés, a hónaljban.
Szép és friss - minden nap
Dove gép is hatékony szociális gondozás elemeihez igazítják szerepelnek a verejték-rezisztens összetevők mellett. Tehát nem a Deo roll-on "szépség Befejezés" fényvisszaverő tulajdonságokkal és rugalmas bőr, ásványianyag csillám vannak a dezodor roller "Friss" zöld tea és uborka egyesíti egy hatékony és enyhe keverék, alumínium-sók nem teljesen mellőzhető. Mindkettő termékek felajánl megbízható védelmet izzadás és a hónalj nedvesség mellett a gondos ellátás részére valameddig 24 óra.
Nyugalom-ból használ - hosszú hatású
Dove de görgő 50 ml egyszerűen el kell hagyni a tiszta és száraz bőr, a hónalj zuhanyozás után. Ha szükséges, az eljárást meg lehet ismételni is. A készülék teljesen száraz, a verejték-rezisztens összetevők több órán át, és védi a nedvességtől és a kellemetlen szagok zuverlässgi. Tökéletes a kis dezodor roll-on részére-on megy, vagy karbantartási edzés után. Az alacsony Méret megy a dezodor csomagolás kis kézitáska.
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi