A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Kozmetika
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Axe Deospray 150 ml - minden nap, a férfiak egyedi illat
Részletek
+

"A külön a a különböző illatok, a Axe Deospray 150 ml-es a különböző kompozíciók, amelyek egyesülnek, hogy egyedi ízeket. Amellett, hogy a megbízható hatás dezodor izzadság szag és a hónalj nedvesség ellen az illata felejthetetlen teszi, a termék, és a felhasználó.
A Deospray - sok illatok
Hogy gyümölcsös friss és a férfi, mint a Változat "Apollo", finom Woody és friss növényt a "Világűr", vagy gyümölcsös illatát és az azonos időben finom tölgy az "Érett" - Deospray a Axe Deospray, a férfiak teljesült-e a feladatai, mint a schweißhemmer tökéletesen 150 ml. Egy egyedülálló benyomás az orr, hogy felejthetetlen formák egy - Axe Deospray a férfiak, a hívókártya, az orr kombinációkat az egyéni illata a jellegzetes illat, minden ember együtt.
Napi használat-napi illat
A Axe Deospray, a férfiak minden nap, minden rendelkezésre álló illata is alkalmazható. A test spray alkalmazza a reggeli zuhany után a tiszta és száraz bőr, a hónalj. A hipoallergén megfogalmazás, anti izzadásgátló hatása bőrápolási termék, és ezzel egyidejűleg véd a hónalj nedvesség és kellemetlen verejték szagokat. Tipp: az otthon, aki minden eltérő-ból Axe illatok adhat azonnal a hangulat a megfelelő illata.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi