A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelfeilen / Duftfeilen

Duftfeilen

Akár inkább gyümölcsös citrus-, virág illatú, meg fogja találni a tökéletes illatos fájl található ebben a kategóriában. Ezek a csodálatos kiváló minőségű illatos fájlokat egyesíteni gyönyörű egyedi kinyomtatott mintákat a frissessége hét élénk illatok. Az illatok közé vanília, cseresznye, kókusz, eper, narancs, alma, cseresznye, és a mangó. Ezzel számos csábító illatok közül választva lehet túl nehéz. Miért nem próbálja meg mind a hét?
A illatú fájlok ideális alakításában, és kisimítja a természetes vagy mesterséges körmök, hogy szeretné rövid, hosszú, szögletes vagy ovális alakú hegy köröm ezeket a fájlokat fogja könnyíteni az összes bejelentés. Az ellenállhatatlan illata ezeket a fájlokat lesz üdvözlendő öröm a körmeivel. A finom illatok fokozzák a zamatát a köröm stúdió, és egy kellemes, hogy otthoni használatra is. Minden illatos fájl külön csomagot fenntartani a kínzó illat.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€