A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelfeilen / Sonstige Feilen

Sonstige Feilen

Bejelentési körme van valami elengedhetetlen a szép modelage.On általában nem tanácsos csökkenteni a köröm, de a fájlt, hogy megőrizze erejét. Arra használják, hogy csiszoljuk a széle a köröm, hogy lerövidítik, és kap némi forme.Il is van lehetőség a fájl kissé meghaladja a köröm, hogy sima, vagy hogy megkönnyítsék kapcsolódó műköröm. Ha a köröm sima, és a fényt jobban arra, hogy más tartozék, köröm polírozó néven. Eltekintve a szokásos fájlok, a tudományos kutatás lehúzta egy varázspálca. Valóban vannak ma már különböző fájlok, amelyek biztosítani tudják a magas minőségű képet a körmök közé tartozik többek között, fémreszelővel, nagyon alkalmas erős körmök vagy mesterséges is, a fájl-kártyát, és ha a köröm törékeny, hogy számíthatunk a fájlt, finom szemcsés, hogy elkerüljék repedések. Meg kell említeni továbbá az üveg körömreszelő, akkor valószínűleg nagyon helyénvaló puha matt köröm törékeny. Végül vannak körömreszelők, elektromos csiszoló manikűr.
Minden fájl típusa köröm formáját és azt követően minden szenvedély, a bejelentés a zökkenőmentes folyamat és kiküszöbölésére a köröm, így biztosítva a hosszú élettartam nélkül elhanyagolják a higiénia.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€