A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelfeilen
Bejelentés felszíni műanyag 10 csomag - kiegészítők cseréje fájlok
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

, Az alkalmazás az Exchange-fájlok műanyag igazi könnyű. Amellett, hogy a megfelelő műanyag test a boltban, a V6892, szám alatt rendelkezésre álló felületek bejelentés megköveteli a 10 Pack csiszolópapír műanyag. Ezek elhelyezni, hogy a kérelem, a bejelentés test és akkor könnyen el és ártalmatlanítani.

, Exchange fájljai real pro rendszerek, mikor jön-hoz a bejelentés és a természetes és mesterséges köröm csiszoló. Eltérően más file exchange-fájlokat csak Körömreszelő, trapéz alakú vagy csak széles fájlokból állnak, egyszerűen cseréje után minden ügyfél és akkor legalább fogyóeszközök. A bejelentés felületek jogot, hogy a fájl öntapadós, és egyszerűen kell elhelyezni, hogy a műanyag test használatra. A dörzspapír felületek nyom nélkül leoldható ragasztó eltávolítás lehet használat után. Maga a változás fájl könnyen tisztítható, a fertőtlenítőszer. Összességében a higiénikus és megfelelő munka a természet, mint a mesterséges köröm biztosított.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
Áttekintés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi