A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk / Színes körömlakk
A rendkívül átláthatatlan színű körömlakk PURE a legjobb eredmény pontozási

Részletek
+

Szereted, ha a körömlakk a köröm, hanem a körmöket vizuálisan megfelel a ruhád? Majd festeni a köröm csak mi NDED színes köröm lakk tiszta. A körömlakk teljes mértékben összhangban vannak a trend- és meg fogja találni a megfelelő színt, hogy harmonizál a ruhák hajóval. Elkezd-val a lép-ból egy kicsi, classic vagy wellness manikűr. Miután elvégezte az egyik ilyen kézzel, és köröm ápolás programok, azt ajánljuk, hogy alkalmazni egy alapréteg a körmök. Célja, hogy egy színes körömlakk a köröm nem foltokat hagy eltávolítása után. Ez könnyen megtörténhet, különösen a nagyon világos színek. Után a bázis kabátot száraz, akkor kezdődik az első öt köröm festés. Lehetővé teszi, hogy a festék a körmök megkeményedik. Annak ellenére, hogy a nagy homály a szín két réteg lakk köröm körömlakk, ajánlom alkalmaztunk. Így még tisztább színes eredményeként elérni a körmök. Hadd teljesen száraz, és ez alkalmazza a réteg. Végül, fessük be a felső réteg, a körmök és a pecsét a színes festék, hogy. Ez egy hosszabb polc élet akkor előfordulhat nélkül későbbi karcolások a színű festék. Nem várhat tovább, mert sok divatos színek köröm stúdió-minőségű hangot, de a hihetetlen alacsony áron, vár rád az online üzletünkben.

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.4167

Áttekintés

5
17
4
17
3
2
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi