A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk / Színes körömlakk
nded matt fedőlakk - Tömítő lakk

Részletek
+

Ha a körmök vagy nem-hoz ragyog jön le, hogy az egyes személyes preferencia. Körömlakk birtokol a képesség, hogy egy szép fényt a köröm. Azoknak, akik kedvelik a matt kívánság ez természetesen nem kielégítő megoldást. Azonban mi tudjuk ajánlani most, de a megfelelő terméket. A Matt fedőfesték ad a körmök unalmas formatervezésű. Persze minden a funkciókat nem használják a hagyományos felső réteg a találkozik. Itt ő fagyott, de minden színes festék még magasfényű körömlakk. Mi Matt fedőfesték alkalmazni könnyen használható, és minden előnyét egy megbízható felesleges festék testesíti meg. A körömlakk megvédi a karcolásoktól és repesz, és ad új frissességet, kell festve, ez nem extra frissen festett körmök. Hagyja, hogy a száraz alaposan és alkalmaz, akkor a kapcsolat Matt fedőfesték színes körömlakk. Természetesen Ön talál is a hagyományos felső réteg minket kívül sokféle különböző színű festékek, szeretné váltogatni a fényes és Matt köröm. Bizonyosodjon meg a termékeink, amelyek az európai szabványok követelményeinek és az élvonalbeli kutatást UV zselé állítottak. Kínálunk a gyártók sokéves tapasztalat és egy tökéletes szolgáltatás.

Méretek
+

0.03 Méter (m)
0.03 Méter (m)
0.073 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.7

Áttekintés

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi