A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk / Színes körömlakk
Gyöngy körömlakk különleges köröm design szín kiemeli

Részletek
+

Keres egy körömlakk, ami a köröm csillogását? Majd úgy dönt, körömlakk, de a mi NDED Moss hatást, mert ez festeni, sugárzó Pearl hatást a körmei. Először végezze el egy manikűr. Alkalmazni a bázis kabátot, akkor, ami megakadályozta, hogy bármely elszíneződés a körömlemez, amelyek erednek a rikító színek eltávolítását. Tippünk: Festeni a kezét egyénileg, és hagyja, hogy az első kéz száraz, jól, mielőtt folytatja a többi. Így lehet elkerülni a még mindig nedves körömlakkot kis quirks. Fog a választott színű körömlakk a kezét, festék első öt ujjal, és hagyd, hogy ez a festék száraz. Most lesz észrevesz amit a körömlakkot, a Pearl hatást birtokol egy nagy homály. Javasoljuk, hogy vigyen fel egy második réteget körömlakk, de azért, mert az lesz, hogy elérjék ezt a színt mindig korszerű eredményeket. Után is ez a réteg teljesen száraz, akkor kell alkalmazni egy felesleges lakk a pecsét. Ezt a színes bevonattal hosszabb tartóssága, garantált. Kövesse ugyanezeket a lépéseket, a másik kezével. Többek között a következő színekben velünk, hogy mi körömlakk: rózsaszín, lila, fenyő, rózsa, türkiz és egyéb divatos csillogó hangokat. Kényeztesse magát és a köröm egy gyönyörű úgy néz ki, és hogy a kedvenc színe, egy nagy gyöngy hatása, köröm stúdió-minőségű hangot, egy hihetetlen alacsony áron ma.

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.3333

Áttekintés

5
3
4
2
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi